Üdvözöljük Önt az Econest Készházak honlapján   HÍREK
     
 
 


Az Econest cégcsoport könnyűszerkezetes készházak gyártásával, építésével és európai exportjával foglalkozik.
Tulajdonosai és szakemberei több mint húsz éves tapasztalattal rendelkeznek a könnyűszerkezetes házépítés terén.

Az első 1997-ben történt cégalapítás óta eltelt időszak alatt néhány belső szervezeti átalakítást követően jelenlegi tulajdonosi körrel két cég működik amely az Econest Készházak cégcsoportot alkotja.

Már az első cég alapítása pillanatában, készházak gyártására és építésére lett létrehozva.
Tevékenysége németországi export piacra történő gyártással és szállítással kezdődött. 
A 2000 évtől magyarországi házépítések is elindultak, bár a magyar piacon ez a technológia akkor még nem volt eléggé ismert ahhoz, hogy átütő tömegben lehessen értékesíteni.

Magyarország uniós csatlakozását követően ismét nyitottunk az export irányába, szállítottunk és építettünk házakat olasz, francia, osztrák német piacra is.
Az eltelt 23 év alatt a technológiai fejlődéssel lépést tartva a legkorszerűbb megoldások alkalmazásával tudjuk kielégíteni megrendelőink akár speciális igényeit is. Képesek vagyunk üzemi körülmények között házak sorozatgyártására minőségi alapanyagok felhasználásával.
A felhasznált anyagok túlnyomó többsége osztrák és német importból származik.

A házszerkezetek előállításán felül az építésben és a szakipari munkák kivitelezésében is komoly tapasztalatokkal rendelkezünk.
Kialakult szakmai tudásunk és kapcsolatrendszerünk folytán, energiatakarékos épületeinket ötvözni tudjuk a legmodernebb megújuló energiákat felhasználó fűtési és energiaellátó rendszerekkel.

ECONEST A KÖRNYEZETTUDATOS ÉS ENERGIATAKARÉKOS JÖVŐECONEST SMART HOME


Econest Okos házak.
Olvasson róla közösségi oldalunkon.

Részletekért keressen minket elérhetőségeinken.

  Elindult az
ECONEST MOBILHÁZ PROGRAM
Előrendeléseket veszünk fel.

A részletekért kattintson a képre.


Az ECONEST a facebookon is!.

Megtalál minket a facebookon is.

Aktuális napi hírekkel, képekkel, ajánlatokkal jelentkezünk a világ legnépszerűbb közösségi portálján.Szigorodtak a hőtechnikai előírások 2015 januártól.


Most még az önerős beruházásokat nem érinti a változás. Az új rendelet a külső falak esetében 0,24, ablakok esetében 1,15, tetőfödémeknél pedig 0,17 kW/m 2 K (Kelvin) hőátbocsátási tényezőt ír elő. Az egyes felületeken négyzetméterenként ennyi energia távozhat. A korábbi értékek ennél sokkal lazábbak voltak (0,45, 1,6 és 0,25 kW/m 2 K).

A szigorítást szerencsére egyetlen egy uniós tagállam sem kerülheti el, hiszen az új családi házak és lakások építésekor 2020. december 31-ét követően közel nulla energiaigényűnek kell lenni!!!